Fordele

Få overvåget dine lån GRATIS

Uden om banker og kreditforeninger.

Enkelt og overskueligt overblik når du betaler for meget.

Personlig rådgivning - forsikring & bank

Vi har indgået aftale med to samarbejdspartnere inden for henholdsvis forsikring og bank - vi er rigtig glade for, at vores medlemmer får adgang til en rådgivning, der er individuel og personlig.

 

Købstæderne Forsikring er kundeejet med mere end 90.000 kunder og en meget høj kundetilfredshed. Hos Købstæderne kan du få rådgivning omkring alle former for forsikring til dig som boligejer og din familie. Kønstædernes slogan er: "Du lever mest, når du bekymrer dig mindst". At vide hvordan man er forsikret og specielt, hvad man ikke er forsikret mod, er vigtigt, men ofte får vi som personer ikke helt prioriteret denne opgave, og netop derfor er det vigtigt med en solid rådgivning.

 

Danske Andelskassers Bank - i daglig tale Andelskassen - har sloganet: "Sammen kan vi mere". Dette betyder, at Andelskassen aktivt interesserer sig for dig og for lokalsamfundet. Banken er engageret i landsforeningen "Danmark på vippen" og arbejder bl.a. for et boligmarked, der fungerer i hele Danmark og ikke kun nær de store byer. Ting løses bedst i fællesskab, og Andelskassen ønsker at være der, hvor du er i livet, i din verden og i din økonomi.

Andre fordele

Vi arbejder for at gavne vores medlemmer og danske boligejere på alle måder, og vi udvikler løbende vores tilbud - har du input, så er du meget velkommen til at give os det - du kan sende en mail ved at klikke her.

.

Fra vores undersøgelser ved vi, at skimmelsvamp vækker bekymring hos rigtig mange boligejere. Vi tilbyder derfor alle, der indmelder sig i første kvartal 2018, et gratis testsæt indeholdende to tests. Du bestiller dit tetssæt her - husk at have dit medlemsnummer klar.

 

Rådgivning: Har du boligrelaterede spørgsmål omkring jura, forsikring mv., så kontakt os. Du kan sende en mail her, eller du kan ringe på 4090 0006. Vi har bred juridisk erfaring, ligesom vi også har forsikringsmæssig, faglig viden, og du kan tale med en af vores jurister og få råd og vejledning. Har du brug for egentlig sagsbehandling, eller skal du indvolveres i en retssag, så kan vi henvise til kompetente samarbejdspartnere, hvor du får en god og personlig betjening.

 

 

Skimmelsvamptest kr. 50

 

Denne indikation gør-det-selv skimmelsvamp test, er oprindelig udviklet af rumfartsorganisationen NASA.

 

Testen anvendes ved formodet (synlig) skimmelsvamp.

 

Skimmel testen er meget enkel at udføre:

 

A. Den specielle fremsendte vatpind gnides på det sted, hvor du formoder der er skimmelsvamp

 

B. Enden af vatpinden indsættes i det medsendte hylster.

 

C. Du knækker toppen af "hylsteret", så en smule væske løber ned til vatpinden

 

D. Ca. 2 minutter efter kan du enkelt og nemt aflæse, om du sandsynligvis har skimmelsvamp og hvor alvorligt det er.

 

Væsken farves enten grøn (0), grå (1), lysviolet (2) eller violet (3) afhængig af "mængden skimmelsvamp". Jo mindre tallet er - jo bedre!

 

Med de to skimmel tests medsendes dansk vejledning

 

Skimmelsvamp testen formidles af www.TESTdinBOLIG.dk, der foruden tests for formodet synlig skimmelsvamp også tilbyder tests for ikke synlig (lufttests) skimmel samt radonmåling.

 

Copyright © All Rights Reserved

Kontakt: tlf. + 45 4190 0006 | Mail: info@boligejerne.com | Web - boligejerne.com | Maglebjergvej 13 | 2800 Lyngby