“ Ingen skal beskattes ud af deres egen bolig! ”

En bolig er et hjem for familien og ikke en investering!

Vi har i de sidste mange år set alt for mange fejl og skævheder i vores boligbeskatning. Nogle bliver bogstaveligt tvunget fra hus og hjem, andre betaler væsentligt mere i boligskat end naboen i et tilsvarende hus, og selve vurderingssystemet er kollapset.


Boligejerne går ind for et enkelt, forståeligt og fair system. Et system vi ikke behøver opfinde, men et system  som i flere år har fungeret uden problemer i Sverige.


Ejerboliger beskattes med 4 % af værdien om året, dog maks kr. 6.000. Yderligere beskatning sker først ved udtræden af boligmarkedet, og så beskattes den avance, der konstateres, med 25%. Har der været tab, kan dette trækkes fra. Beskatning vil på denne måde ske på objektive værdier (salgspriserne) og ikke fiktive vurderinger.


Det gives fradrag i fortjenesten for renoveringer/ombygninger mv. og også for vedligeholdelse, såfremt den oversstiger kr. 5.000 pr. år. På denne måde skabes der såvel incitament som økonomi til at få udført håndværksmæssigt arbejde, og sort arbejde imødegås.


Du kan se en detaljeret bekrivelse af modellen, såfremt du klikker her.


Kontakt: tlf. + 45 4190 0006 | Mail: info@boligejerne.com | Web - boligejerne.com | Maglebjergvej 13 | 2800 LyngbyCopyright © All Rights Reserved

Stop de urimelige boligskatter!